Om mig

om-mig

Första sommaren i trädgården. Just här är jag glad över att solroshäcken längs trädäcken bara växer och växer.

Jag heter Tamara och bor med min sambo i ett hus från -48. Huset benämndes som ”Solsidan på Gamla Näsby” i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Vi fick tillträde till huset den 1 augusti 2010.

Bloggen handlar om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

 

[januari 2014]
Nytt år, nya möjligheter! Äntligen är alla inlägg från gamla bloggen flyttade och jag säger tack och hej då till den. Fullt fokus på livetpasolsidan.se istället. Min tanke är att jag ska utveckla bloggen och dess funktionalitet för att lära mig mer om WordPress (vilket är ”verktyget” som den här bloggen är byggd i).

[december 2013]
Det är inte gjort på en kvart. Det där att flytta mina inlägg hit från blogg.se. Men varför gör jag det då kan man undra? Jo, jag vill helt enkelt ha allt på ett ställe. Dessutom har jag, i och med flytten, fått struktur på på både kategorier och etiketter. Bara det är ju bra!

[7 augusti 2013]
Jag börjar så smått flytta inlägg från min gamla blogg hit. Tyvärr ”krånglar” blogg.se och ger en inte längre möjlighet att flytta eller kopiera inlägg från blogg till WordPress. För mig innebär det alltså – om jag vill ha alla inlägg på samma blogg – att jag måste flytta över inläggen manuellt. Argghh! Vem sa att det skulle vara lätt att flytta sin blogg från blogg.se till wordpress?!

[31 juli 2013]
Jag flyttar hit, till WordPress, från min gamla blogg (livetpasolsidan.blogg.se). Som starttema väljer jag temat TwentyTwelve.

 

 

2 tankar kring ”Om mig

 1. Anna

  Hej!
  Snurrade in på din blogg idag och kunde inte sluta läsa den ! Älskar dina trädgårdsprojekt och rabatter och vackra bilder…försökte hitta funktionen där man kan följa bloggen och få meddelande om nya inlägg via e-post. Jag bloggar själv med wordpress och man hittar denna funktion på widgets (heter följ bloggen via e-post), nu kanske inte du vill ha detta på din blogg men det underlättar för oss som vill läsa :)
  Ha en bra dag! /Anna, trädgårdsdrömmen.se

 2. Wivan

  Hej!

  Såg din blogg och blev väldigt glad över hur fin den är och så fint du gör hemma hos dig!

  Då jag emellanåt hoppar in som programledare på P4 Kristianstad är jag nu på jakt efter duktiga bloggare i Skåne för ett bloggtema denna veckan.

  Hör gärna av dig till mig så snart som möjligt, så kan jag förklara mer och se vi om vi kan få ihop något!

  Tack! // Wivan

Kommentarer är stängda.