29 minuter blankt

diverse_jogging

Har precis gjort något jag inte gjort på cirkus 6-7 år och det är är LÖPTRÄNAT. Smaka på ordet. Låter det inte atletiskt och superhurtigt? Det tycker jag! Visserligen tränar jag lite på gymmet och springer på löpbandet någon enstaka gång, men det är inte alls samma sak som att springa utomhus.

Satt i favoritfåtöljen och kollade på Biggest Loser och tänkte att kan dom så kan jag! Sagt och gjort, jag planerade en runda i huvudet och sen på med dojjorna och ut i friska luften. Har ingen aning om hur långt jag sprang men det tog exakt 29 minuter i hyfsat tempo (om jag får säga det själv…). Känner redan att det kommer att bli träningsvärk imorgon. Skönt, det ska kännas att man LÖPTRÄNAT ;)

En gång är ju ingen gång, så nu får jag se till att detta blir en vana. Öhh, vi får väl se. Men det var faktiskt riktigt skönt att bli så trött! Förhoppningsvis händer det fler gånger!