Det blommar i soffan

soffan-blommar

Den gamla kökssoffan längst bak i trädgården får ingen eller mycket lite omsorg. Varken utvändigt eller invändigt. I höstas planterade jag i alla fall några lila kantnepeta i soffan, men inte är det nepetorna som syns. Syns gör istället de ceriserosa sommarblommorna som troligen kommer från påsen med fröer jag strödde ut förrförra året. Visst är de söta?

I bakgrunden ett elefantgräs och rosa purpurklätt. En snygg matchning som bara blev.

 

soffan-blommar-i-rosa

Däremot har jag inte en susning om vad de ceriserosa blommorna heter. Någon som vet?

5 tankar kring ”Det blommar i soffan

 1. Karin ~ Mina Rum

  Härligt att soffan fått ett andra liv som blomsterrabatt. Jag har tyvärr ingen aning om vad det är för fina blommor som blommar i soffan. Ser ut lite som tjärblomster i själva blomman men det är det säkert inte.

  Kram!

 2. MissStorm

  Hm, jag kanske är helt ute och cyklar men jag tänkte spontant Mossflox. Fast de ser ju rätt höga ut nu när jag tittar igen…

  Hoppas du får ett svar på gåtan! Alltid irriterande att inte veta…

  Kram

Kommentarer är stängda.