Lite som julafton

fran-tradera

Som ni kanske vet är jag en hyfsat flitig säljare av saker på Blocket och Tradera. ”Den som spar han har oftast alldeles för mycket grejor kvar” är väl lite av min devis.

2011 är första året i huset och på köpet fick vi ca 800 kvm ”leråker” (misskött gammal trädgård) att fixa till. Det krävs en hel del växter för att få ordning här och allt kan man ju inte snylta av vänner eller köpa dyrt på plantskolor. Med anledning av det har det därför blivit en del inköp från nätet också. Det blir oftast väldigt billigt och hittills har alla plantor varit toppen!

Häromdagen vann jag en auktion och idag fick jag mitt lilla paket. Fint inslaget. Kändes lite som julafton en vanlig tisdag! Och i paketet fanns de utlovade revsugorna. Jag fick till och med en extra planta. Gilla!