Månadsbilder januari 2013

tradack-kok-2013-1

BILD ETT visar vyn när vi kommer ut på trädäcket från köket. ”Skulle-vilja-ha-tankar” för året är bland annat att ta bort en del av plattgången (plattorna behövs till köksträdgården) längs med garaget till höger. Istället finns funderingar på en gång av träreglar liknande Anna Vattenkannas vackra slingergång. Sen funderar jag på att plantera något längs med trädäcket eftersom här nu bara är – skittrist…

 

fram-3dje-stenen-2013-1

BILD TVÅ visar den ena sidan av framsidan på huset. Här hoppas jag att marktäckarna ska fortsätta växa så ytan blir vackert grön istället för tråkigt brun. Hoppas också komma till skott med ett sätta upp ett pilstaket längs med grannen. Är jag trött på Gunnebostaketet eller är jag trött?!

 

njuren-2013-1

BILD TRE visar pergolan och ”mitten” av trädgården där de flesta rabatterna finns. Just här tror jag inte det kommer hända så mycket nytt. Eventuellt lite kompletteringar för att få höjd. Det saknas! Utöver det hoppas jag bara att rabatterna ska etablera sig och bjuda på vacker blomsterprakt :)

Samtliga månadsbilder hittar du i huvudmenyn under menyvalet OM TRÄDGÅRDEN.