Nollpunkten

bensinmatareJag hatar vissa av sambons ”tävlingar”. Eller man kanske ske se det som att han testar gränser. Mestadels mina tror jag. En återkommande variant är att han vill ha så lite som möjligt kvar i tanken innan han tankar. Jag vet inte om han tycker att han ”vann” den här gången (se bilden), men jag hann i alla fall bli både nervös och irriterad. Grrr…

Just den här nollan hade vi på vår senaste utflykt. Först lite Bohuslän med en överraskande trevlig föreställning, ”No. 90 Kleist”, med Stefan Andersson på Karlstens fästning i Marstrand. Kul med en upplevelse som var så intimt knuten till själva platsen och miljön. Rekommenderas varmt!

Nästa ”happening” var i Göteborg där Roger Waters (Pink Floyd) bjöd på en makalös show. The Wall är inget annat än ett mästerverk! Verkligen en fest för ögon och öron.

4 tankar kring ”Nollpunkten

  1. Helena i Ludvika

    Var får han alla ideer från, sambon?
    Apropå Marstrand. Jag har börjat läsa Ann Rosman, deckare med historiska inslag som utspelar sig i och omkring Marstrand. I hennes tredje bok, Porto Francos väktare, går bokens huvudperson på just den föreställningen ni var på. Jag lyssnar ju på ljudböcker och denna bok avslutas med flera låtar från föreställningen.
    Har du inte läst Ann Rosman så rekommenderas hon varmt, bör läsas i utgivningsordning.
    Ha det gott!

Kommentarer är stängda.