Pytte

garage

Vi har ett garage. Pyttelitet! Vi skulle definitivt inte komma in med vår bil i det. Eller kanske skulle vi komma in med bilen men sen inte ur den… Men som cykel- och trädgårdsförråd kommer skruttgaraget bli perfekt.

För någon vecka sedan hörde jag våra grannars föräldrar prata om vårt garage. De såg inte mig för jag var ”gömd” bakom några buskar så de visste inte att jag hörde dem. ”Jamen, det är väl självklart att det där gamla rucklet åker. Det fattar väl vem som helst”. Nä, hörru farbrorn. Det kommer det inte att göra. Det gamla rucklet kommer att hänga med ett tag till. Lite slipande och målande av träfasaden, nya hängrännor och några klättrande klematis så kommer det att se härligt shabby chic ut. Eller nåt.

Steg ett var iaf att grundmåla dörrarna som faktiskt är nygjorda. Känns kanske onödigt att låta göra nya dörrar men eftersom jag kommer att ställa cykeln där måste de funka. Och de gamla dörrarna var totalt kaputt! Redan nu känns garaget riktigt flådigt :) Beslagen kommer jag nog måla i grönt. Det var de tidigare som du ser på bilden.

Är faktiskt inne på att måla källarfönster och ytterdörr på huset i samma gröna kulör. Men det är ett projekt som ligger lååångt fram i tiden. Och innan dess är det ju inte omöjligt att grönt blivit grått, blått, engelskt rött…