Rivningsdag

nya_korgstolar

Idag har vi varit flitiga och jobbat i källaren, både sambon och jag. En klapp på axeln till oss båda! Vi har rivit ner väggpaneler/gipsskivor i det blivande förrådet, skivorna i taket i ”gillestugan” och all panel i källartrappan.

Förra ägarna var duktiga på att sätta panel/gips på typ ALLA väggar i källaren :( Men måste säga att det är förhållandevis torrt under, det beror nog på att de reglat upp bakom panelen så att luften fått möjlighet att cirkulera. Det tackar vi för!

Vi har också invigt våra nya rottingstolar (i äkta plast) från IKEA. Tanken är att stolarna ska stå under äppelträden i vår framtida, frodiga, gröna, perfekta och vältrimmade trädgård. Yeah! Som ni ser på bilden har vi en bit kvar innan vi når den trädgårdsstandarden…

Här får ni en bild på mig också. Sambon tyckte, för balansens skull, att det skulle vara en bild där jag sitter och vilar.

chips_i_solen

Ännu några timmar senare var det gott med ”mellanmål” i solskenet. Då vi varken har el eller vatten i huset är det medhavd matsäck som gäller. Ostmackor (färdigbredda från Konditori Fantasi) och IKEA:s potatischips med gräddfil och lök. Gött och fett, men det var jag värd efter slitet i källaren ;)