Tio minuter

klumpig_sambo

Har varit på ”turné” i gamla hemstaden Helsingborg i helgen. Det var, som vanligt, hur trevligt som helst att träffa Helena, Anna och Helen. Mysiga fikastunder i det gröna blev det. Och när vi fikade i Annas härliga trädgård lyckades jag dessutom tjata till mig några växter. Det tackar vi för :)

Jag har inte fikat hela helgen utan gjort nytta också. Hjälpte Helena, som flyttat tillbaka till sin gamla lägenhet, att packa upp kartonger och få i ordning i den nu totalrenoverade lägenheten. Hon verkade vara nöjd och tacksam för hjälpen!

Idag kom sambon hem efter road tripen. Trött och sliten var (är) han minsann. Inga fler missöden, skador eller olyckor förutom nyckeln-i-brunnen-historien verkade ha drabbat dem heller. Otroligt!

Men säg den lycka som varar. Det hinner inte gå mer än 10 minuter efter hemkomst förrän jag hör sambon tjuta ”Aaaaajjjj”. Denna gång var huvudet i vägen för takstolen när han skulle ta ut cykeln från garaget. Sambon är lång och taket är lågt. Borde han inte ha lärt sig det vid det här laget?