Vad har tesilen SAKKUNNIG och Zlatan gemensamt?

marina-tradgardstraff

Jo, de var några av de samtalsämnen som avhandlades på gårdagens trädgårdsträff hos Marina. Fem trädgårdsintresserade töser (inga tanter här inte), smarrigt hembakt och nörderisnack om frösådder, stratifiering, sticklingar, jordmån och annat ”livsviktigt”. Mer behövs inte för en perfekt söndagseftermiddag. Tack töser (Anna-Karin, Millan och Karin). Och tack Marina för att vi fick komma på besök i ert hemtrevliga hus! Nu fick jag energi och inspiration till att ta tag i trädgårdsplanerna inför kommande säsong.

Sen vore det väl fanken om jag inte också kunde få tummarna ur och planera för nästa träff. Här hemma. Jag är ju den enda som inte bjudit hem. Hm. De tycker nog jag är värsta snyltaren som bara vill åt gofikat…

 

8 tankar kring ”Vad har tesilen SAKKUNNIG och Zlatan gemensamt?

 1. Fröken Grön

  Ja du Tamara, det är precis så vi tänker haha!
  Skämt å sido så skulle det allt vara väldans spännande att få kika runt på din fina Solsida.
  När det blivit lite grönare, kanske?
  Må så gott!
  /Anna-Karin

 2. Marina

  Himla trevligt att ha er här!
  Jag kommer gärna till dig men känn inte att du snyltar för allt i världen ;).
  Ja, det kan bli många samtalsämnen under en eftermiddag minsann. Undrar exakt hur många vi hann med egentligen?

  Kram

 3. Merja

  Men va kul det låter med en trädgårdsträff! precis vad man behöver just den här kalla tiden:) Måste fixa en jag också, Tack för inspirationen!
  Ang. knäckebröder såg jag idag att flera Talgoxarna satt och knaprade på det hårda brödet.
  Ha det gott!

 4. Karin ~ Mina Rum

  Du har ju inte varit hemma hos mig, men jag har ju varit hos dig. Så du är nog inte den värsta snyltaren. Känner att jag också vill komma dithän att jag har en massa fröer och plantor att dela med mig av, som ni andra. Eller lökar, för den delen.

  Kram!

 5. Fagertun

  Så hyggelig med slike hagekvelder. Høres ut som dere har det trivelig i lag :)

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.
  Ha en fin vinteruke med eller uten frøsådd ;) Her snør vi nesten ned om dagen. Håper alt rekker å smelte igjen til våren.. :D

  Gerd Ellen

Kommentarer är stängda.