Där man minst anar det

murgrona-framsidan

Murgröna. Hedera hibernica, ’Hestor’

”Extrapris – Utomhusmurgröna” stod det på lappen. Varken mer eller mindre. Detta var på Willys. Inte första stället man letar vintergröna marktäckare på. Eller utomhusväxter överhuvudtaget. Och egentlige letade jag inte efter växter. Jag skulle ju bara köpa frukostbullar.

Lappen gjorde mig (kanske inte helt oväntat) nyfiken och på krukorna kunde jag läsa: Hedera hibernica, ’Hestor’. Jamen. Det är ju topp-toppen! Precis den murgröna som ska ersätta rosenplistern på framsidan. Vill inte ha rosenplister längre. Varför? Vill bara inte. Och fråga inte hur många olika marktäckare som testats på framsidan. Suck! Hoppas verkligen jag kan hålla fast vid murgrönan.

Jag köpte rubbet! De var JÄTTEbilliga och i varje kruka var det fem småplantor. Hoppas på sol i helgen. Här ska planteras marktäckare!

8 tankar kring ”Där man minst anar det

 1. Annika

  Vilket fynd! Jag undrar hur det går till när Willys kommer på att de ska köpa in ett parti utomhusväxter? Fast bevisligen så har de kunder som förstår att uppskatta det och allt blir sålt! :)
  Ha det gott!
  Annika

 2. Anna-Karin, Landet Krokus

  Det var ett fynd som heter duga! Och på Willys av alla ställen. Grattis till det.
  Jag gillade verkligen ditt trätak i badrummet. Vi har också trä – även om det fortfarande är trävitt (eller snarare trägult) men det ska även här målas vitt när det är dags för renovering.
  Kram!

 3. Pingback: Blommig fredag – Min hemlighet! | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.