Det är mycket 24 nu…

24-jack-bauer

När sambon kom hemsläpandes med alla säsonger av den amerikanska tv-serien 24 sa jag stensäkert (och lite småviktigt). ”Jag ska i alla fall inte titta. Jag har väl annat att göra”.

Vi var många som följde serien 24 när den gick på svensk tv för många år sen. Fast då, på ”den gamla goda tiden”, fick man minsann vänta en hel vecka innan nästa avsnitt visades. En jobbig väntan eftersom varje avsnitt avslutades med en cliffhanger som heter duga.

Fast hur tror du det gick med mitt stensäkra uttalande? Inte så bra. Jag är fast och kan konstatera att 24 fortfarande håller måttet för jag KAN INTE sluta titta. Suck! Och efter att ha tittat på nästan fyra säsonger känns det faktiskt som om huvudpersonen, CTU-agenten Jack Bauer, är en del av familjen.

”The following take place between 5:00 P.M. and 6:00 P.M.”

5 tankar kring ”Det är mycket 24 nu…

 1. Millan

  Ja så gör vi med här. Kan älska att bli helt uppslukad av en säsong eller två av nån bra serie en helg, hörde att Bron slutar nu så då har vi snart en helg med den att se fram emot.
  24 och Jack Bauer är inte alls dum fast mot den sista säsongen kändes det lite som författarna hade idétorka.
  Ha det bra!

 2. Le petit jardin

  Ha,ha…jag vet precis hur lätt man kan fasta i olika TV serier…just nu är vi helt fast i serien Supernatural..och den finns i 9 säsonger och vi har plöjt igenom två……vi har mycket tid framför TV framöver

  Kram Kajsa

 3. Pingback: Solsidans årskrönika 2013. Juli – december. | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.