Filmjölk lindrar solbränna

bara-fotter

Semesterplanering! För många är det en stor del av själva semestern, men som den hemmakatt jag är tänker jag oftast att det blir som det blir. Och blir det inget så blir det bra ändå. Typ.

Sambon har t.ex. planer på en fotbollsresa. I mars ska han åka för att se sitt favoritlag Tottenham (”come on you Spurs” eller vad de säger…) spöa skiten ur Manchester United.

År 2012 ser också ut att bli året då jag för en gångs skull planerar en semester mer än en månad innan själva resan. Jag har nämligen Googlat friskt på – ”trädgårdsresa”. Om det är hiss eller diss vet jag inte, men ett gäng trädgårdsnördar kan väl bli kul. Och verkar det bli för ”insnöat” är det väl bara att stoppa näsan i nån blomma och lukta extra länge tänker jag.

Bilden är från en Thailandsresa som jag gjorde 2008 tillsammans med två kompisar (Pär och Per). Resan blev bestämd och bokad tre eller fyra dagar innan avresa och det gick bra ändå ;)
Jag tillhör de som är extremt noga med solskyddsfaktor, men en dag glömde jag smörja fötterna. Vet inte om det röda syns så bra, men jisses vad det brände! Och det var inte så lätt att hitta ”räddande” filmjölk i Thailand.