Ont i grenen

vallmo

Efter att pissmyran snodde min cykel häromdagen har jag fått låna sambons HÖGA HERRcykel. När jag sänkt sadeln typ en och en halv meter så kändes den riktigt bra. Förutom en sak! Om man normalt sett har en damcykel (vilket jag har) är det lätt, väldigt lätt, att glömma bort ramen när man t.ex. stannar för rött ljus. Och då gör det ont, väldigt ont… :(

Och trots mitt röjande i källaren så har jag inte koll på i vilken kartong kvittot till den stulna cykeln finns. Jag vet att jag lagt alla viktiga måste-spara-kvitton på ett jättebra ställe, i en jätteviktig låda. Men var den där viktiga lådan har placerats, det har jag också glömt!

Kanske hade jag ändå inte fått så mycket pengar från försäkringsbolaget eftersom cykeln hade några år på nacken, men ändå. Fiskpinneminne! *argggh*

Håller på att rensa bland mina bilder och hittade den här som är från min gamla trädgård. Där hade jag massor med självsådda vallmo. Det kommer jag minsann ihåg :)