Lager på lager

vintergrna_kullen

Nej, nu räcker det! Orkar inte lägga ännu ett lager med dagstidningar på ogräskullen. Från i början av juli har jag tagit i princip varenda dagstidning från jobbet och här hemma och ”smackat” på högen. I lager på lager på lager… Förutom tidningarna ligger här också gräsklipp. Men som sagt, nu pallar jag inte hålla på längre.

Tanken var att så ängsblommor på högen, men sen kom jag på att det blir trist ut på vintern. Bestämde mig istället för vintergröna som är just grönt – även på vintern. Fick ett gäng plantor av förra grannen i Helsingborg men jag får nog köpa på mig några för att det ska täcka lite. Eller utrusta mig med mycket tålamod…

Förresten. Så här såg högen ut för drygt ett år sen. Då var vi stolta och nyblivna ägare till Solsidan sedan några veckor tillbaka…

2 tankar kring ”Lager på lager

  1. Pingback: Vintergrön vintergröna | Livet på solsidan

  2. Pingback: Grottfolk | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.