Månadsbilder september 2013

Ny månad, nya månadsbilder. September. Är det höst nu? Nja, i morse kändes det onekligen så då det regnade, blåste och bara var 12 grader varmt. Men nu skiner solen så nu är allt som vanligt igen.

I helgen hyrde vi en skylift eftersom husmålning av bl.a. vindskivor och nock stod på schemat. Bättre tillfälle för att ta fina översiktsbilder får man knappast. Eller hur? Då kan man ju undra varför jag klantar till det och lyckas med konststycket att få de flesta bilder oskarpa och blurriga. Jag är ett klantarsel. På riktigt!

Bara för att jag är så grinig över klantigheten får första bilden här nedan motsvara det som (nästan) normalt sett brukar synas på månadsbilderna ett och tre. Det är ändå nästan samma vy men från olika håll. Bild tre brukar jag annars ta vid vimpeln till vänster i bilden. Fast såklart inte 9 meter upp i luften utan från markplan.

Högst troligt går grinigheten över och framöver får se fler suddiga bilder över trädgården. Suddigheten kan jag ju alltid skylla på rörelsen i en vindkänslig lift eller tröttheten efter 11 timmars målande. Eller nåt…

skylift-oversikt

2-fram-3dje-stenen-2013-9

Samtliga månadsbilder hittar du här.

3 tankar kring ”Månadsbilder september 2013

  1. Åsa

    åh, vad jag gillar bilder från ovan. som nu när jag ser din trädgård och får en riktig helhetsbild.
    fint det minsann.
    kram

  2. Pingback: Blommig fredag – För ett halvår sen! | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.