Plötsligt händer det!

orangeri-edinburgh

I vår familj är sambon den sanna optimisten medan jag är den som basar för  ”surskonkeriavdelningen” ;) Som jag skrev tidigare är sambon helt övertygad om att han inom en snar framtid kommer att vinna på Eurolotto. En sisådär 25 miljoner. Euro! Varje gång de där miljonerna kommer på tal skakar jag på huvudet, fnyser lite lätt och suckar högt. Ja, du fattar själv vilken surskonk han tvingas leva med…

orangeri2-edinburgh

Fast plötsligt kan det ju hända! Att han vinner. Och då. Då har vi (läs; allra mest jag) bestämt att det blir ett orangeri liknande detta som finns i Botaniska trädgården i Edinburgh. Tycker det har liiiite mer stil än det orangeri vi har just nu. Här är det nog inga problem att få in ett eller två olivträd…

orangeri3-edinburgh

Okej, det är kanske lite väl stort för vår lilla tomt, men kolla in detaljerna i fasaden och på det kupolformade glastaket. I just lööööv it!

5 tankar kring ”Plötsligt händer det!

 1. Marina

  Klart att det händer! ;)
  Ärligt talat så är jag som du när det gäller sådant. Plockar liksom ner förväntningarna kan man säga.
  Men, det är jättefint det där orangeriet. Fram till det händer, om det händer, får du väl pimpa det ni har just nu.

  Kram i stormen!

 2. Lotta 8`)

  Fniss… jag hoppas ni delar med er förstås! jag kan också tänka mig ett orangeri :)

  Härlig resa ni haft till skottland! Det resmålet finns med på min önskelista och maken gillar Whisky – så vad väntar vi på?! :) Ha det bäst :)

 3. Pingback: Solsidans årskrönika 2013. Juli – december. | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.