”Vardagsmötet” i tidningen Norran

tamara_bengtsson_vardagsmotet

Foto: Joachim Stenbäcken (sambon). Han har tidigare jobbat som journalist i många, men det här var första gången han fått en bild publicerad i en tidning. Stolt var han!

Är det du som bloggar om Solsidan? Ja, det är jag. Ungefär så började telefonsamtalet jag fick från en journalist på Skellefteås lokaltidning Norran för en dryg månad sedan. Om jag förstod journalisten rätt är ”Vardagsmötet” en artikelserie om utflyttade Skelleftebor. Typ mig. Jag är uppvuxen i Skellefteå och bodde där från det jag var sex till jag var 24.

I morse ringde min mamma och berättade att artikeln var i tidningen. Huvuddelen av artikeln i papparstidningen finns nu att läsa på Norrans hemsida.

 

tamara_bengtsson_vardagsmotet2

Det var väl här nånstans jag satt när sambon tog förra bilden?

Det har hänt en del i trädgården sedan bilden i tidningen togs. Alliumlökarna blommar, hängmattan har hängts upp (och gungats i), pionerna har stora knoppar, timjanplantorna mellan plattorna blommar alldeles snart, lavendeln är på gång. Osv…

När jag ser bilden blir jag påmind om att spaljén flyttats en bit (Av mig. Inte av sig själv). Tanken var att jag skulle så luktärtor som skulle klättra uppför spaljén. Hm. Det har jag helt glömt bort för fröpåsen ligger fortfarande i frölådan. Kanske nåt att ta tag i under morgondagen.

2 tankar kring ””Vardagsmötet” i tidningen Norran

  1. Merja

    Så roligt att få läsa om sig själv, måste jag kika på. Trevligt att få se hur du ser ut också! Du har det så fint i din trädgård. Kram Merja

  2. Marina

    Kul att sambon fick en bild publicerad :).
    Nu är du ju kändis. Har varit i både radio och tidning minsann.

    Kram

Kommentarer är stängda.