Hur ser jag ut egentligen?

pasklilja-tamara

”Jag” kostar bara 29 kronor kilot på Cedergren & Co Plantskola i Helsingborg. Så klart att en påse med påskliljelökar fick följa med hem. Nu är det bara att vänta till våren för att se hur jag ser ut. Spännande!

Helgens besök i gamla hemstaden Helsingborg hos kompisen H var lyckat. Förutom att fixa och dona i hennes nyinflyttade lägenhet hann jag alltså också med besök på trädgårdsbutiken/plantskolor. Det går fort att konstatera att utbudet i Helsingborg är betydligt större än här i Kristianstad och eftersom några ställen hade utförsäljning var jag ”tvungen” att fynda. Gladast är jag över en uppstammad smalbladig silverbuske (träd), Elaeagnus angustifolia. Bild på det kommer en annan dag – när regnet inte öser ner!

Förresten. Tack för alla kommentarer om hur uppfarten kan bli snyggare! Tror det blir till att söka bygglov för plank :)

7 tankar kring ”Hur ser jag ut egentligen?

 1. Marina

  Ja, hur ser du ut? Skulle vara kul att ha en blomma uppkallad efter sig sådär. Det finns faktiskt en Malva som heter Marina kom jag på nu. Den är lite känslig och frös ihjäl här. Blå och fin var den.

  Kram

 2. Anna

  Inte dåligt att ha en påsklilja uppkallad efter sig, för den delen någon växt alls. Mina lök jag köpte i helgen hade så konstiga namn att jag knappt vet hur dom utalas.

  kram anna

 3. Almbacken

  Men det är ju helt underbart!

  Plank är snyggt men utan planteringar framför blir det gärna dött…..Har du sett bilder från vår framsida? Vi har måånga meter plank men det är uppdelat i två rum varav det ena är grönt och lummigt. I det andra rummet ryms cyklar och soptunnor. Utan grönskan indet första rummet hade det sett riktigt tråkigt ut.

  Tuja har ju fördelen att det faktiskt blir en levande grön vägg och att du behåller en enhetlig stil.

  Svårt!!!!

  Kram, kram

 4. Lantloppan

  Hej Tamara! Så kul att du även är en blomma :-) Fantastiskt fint har du i din trädgård och snyggt med det nya utseendet på bloggen! Jag vill jättegärna ha vallmofröerna, tack för att du kom ihåg det. Jag plockade lite fröer från min Dahlia ’Black Beauty’ häromdagen om det kan vara intressant byte för dig? Jag mailar min nya adress.
  Kram /Liv

 5. Pingback: Gulsippan ute i backarna står… | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.