All you need is love

jatteverbena_

Normalt sett är jag usel när det kommer till att fröså inomhus. Eller rättare sagt, jag provade en gång i mina tidiga trädgårdsår men allt möglade bort. Tror inte heller jag var tillräckligt kärleksfull mot de små plantorna… Och sedan det försöket har jag bara skitit i det. På sin höjd slänger jag ut några fröpåsar för direktsådd. Det brukar funka bra!

Men i år ska jag göra ett nytt försök så därför förkultiverades idag jätteverbena. Enligt Slottsträdgårdsmästaren (f.ö. en kalasblogg där man kan lära sig mycket) är det lite pyssel, men om inte förkultiveringen lyckas så brukar jätteverbenan ofta fröså sig själv. Med andra ord borde det vara dubbel chans att få några småplantor att växa sig så stora som förra sommarens långblommare :)

Tillräckligt med kärlek (om det nu kan vara så) var det på bröllopet vi var på i helgen ♥
Paret sa ett rungande JA till varandra och sekunden efter bröllopskyssen spelades ”All you need is love”. Trots den känslosamma stunden fick det mig att fnittra till och tänka på en av mina favoritfilmer Love Actually, där den låten hör till soundtracket.

Har du inte sett filmen? Se den. Det är en riktig feel good movie.