Blommig fredag – en tuffing!

Tamara Bengtsson är trädgårdsbloggare och gäst hos Wivan i förmiddag. Foto: Björn Holgersson/Sveriges Radio
Idag gjorde den introverta trygghetsnarkomanen (läs: jag) något som är way out of my comfort zone. Jag tackade nämligen ja till att bli intervjuad i radio P4 Kristianstad. Den här veckan har radioprogrammet Förmiddag bloggtema och idag var det min tur att prata lite kort om vad trädgårdsbloggandet betyder för mig. 

För många är det säkert en baggis att snacka i radion men det är det verkligen inte för mig så av den anledningen är jag allt en tuffing!

Om du vill höra min sköna stämma (obs – ironi) kan du höra min första, och förmodligen sista, intervju i etern i spelaren nedan. Intervjun börjar på 1:10.
Klicka på F5 för att uppdatera sidan om du inte ser spelaren.

Det här är min (egotrippade) tolkning av ”Blommig fredag” hos Bland rosor och bladlöss. Idag är temat En tuffing.

Foto: Björn Holgersson/Sveriges Radio 

22 tankar kring ”Blommig fredag – en tuffing!

  1. Carina

   Härligt att du utmanade dig! Visst är det en skön känsla när man utmanat komfortzonen, överlevt – bildligt talat, och breddat zonen. Nästan så man kan bli beroende av såna kickar…. Ha det gott! /Carina

 1. Anita

  Jättetufft! Blev sittande och lyssnade på hela intervjun. Tycker du gjorde den bra. Bra musik också, det var länge sedan jag hörde ”They don’t heard” med Tracey Ullman :)

  Ha nu en riktigt skön helg!

  Anita

 2. Veronica

  Ja det var riktigt tufft gjort men verkligen en kul grej! Tänk att bli intervjuad i radio om bloggen… :)

  Oavsett så blir man verkligen stärkt av av ta steget och ”våga”

  Trevlig helg!

  //Veronica

 3. Marina

  Klart du var en tuffing som gjorde det. Jag fegade ju ;). Det var nog min introverta sida som tog över. Du gjorde det hur bra som helst. Behaglig att lyssna på, kloka och genomtänkta svar och dessutom har du ju en jättefin bild på dig själv.

  Kram

 4. Tittis trädgård

  Det var en annorlunda vinkling av temat! Visst är det lite läskigt att prata i radion så där. Jag har bara varit med i radion en gång, jag hade lunginflammation och hostade så att jag blev utkörd ur studion, sen dess har jag inte fått fler erbjudanden (och jag är tacksam för det)/ Titti

 5. Helena i Ludvika

  Jag tycker det var kanonbra, din röst är som gjord för radio. Tack för en trevlig helg från oss i Ludvika!

Kommentarer är stängda.