Det regnar småspik

hallgolv_nya

Det blir rutigt golv i hall och kök. Rött (bleeckerstreet) och ljus-ljusbeige (Barbados) linoleum från Forbo. Den ljusa ser gul ut men den kommer att vitna när den läggs.

Vi ska lägga röda och vita linoleumplattor från Forbo på golvet i hallen och köket. Och för att golven skulle bli i samma höjd fick jag i fredags i uppdrag av snickaren att ta bort masonitskivan som låg över originalgolvet i hallen. Inga problem sa jag, det fixar jag i helgen.

hallgolv_smaspik

Vår hall är drygt 7 kvm stor, eller liten om du vill, och jag trodde verkligen inte att det skulle vara några som helst problem – och det var det väl egentligen inte. Förutom att masonitskivorna var fastspikade med så sjukt många spik. Halva golvytan gick hyfsat bra, men sista kvadratmetern tog dubbelt så lång tid som de övriga sex… Men nu är varenda liten skitspik upptagen. Gott jobb om jag får säga det själv! :)