Ett gott skratt

punka-skottkarra

…förlänger livet sägs det. Då kommer jag att leva lite längre än det var tänkt. Härligt! Anledningen är min sambo. Kanske tycker du att han får utstå mycket här på bloggen, det är ju inte direkt så att det största utrymmet tilldelas hans mest positiva sidor. Men han får alltid ge sitt godkännande innan publicering och då är det ok tycker jag. Idag handlar det om hans oförmåga att tänka praktiskt.

Upphovet till det goda skrattet (hos oss båda) i dag var följande dialog:
Jag: Kan inte du åka till macken och pumpa däcket till skottkärran?
Sambon (lite surt): Ja, men va f-n, jag har ju precis städat bilen och har fullt med grejer där bak. Och får den verkligen plats?
Jag (som redan hade förstått hans mentala kollaps): Däcket, det räcker att du tar med dig däcket!
Sambon: Jaha…