Knappt en tredjedel kvar…

vinkeli-vink

…eller rättare sagt 283 stenar kvar att lägga innan golvet i pergolan är klart. Som den tjuriga norrlänning jag är gav jag mig f-n på att alla stenar vi fått av grannen skulle vara lagda innan helgen var slut. Att det innebär stenläggning i bl.a ösregn är smällar man får ta. Sambon ville inte ens gå ut i regnrusket, men han förevigade mig från altandörren. Det syns inte att det regnar på bilden, men jag lovar. Det öste ner!

Ser du mig bakom soffan i pergolan? Vink-vink!

Knappt 300 stenar kvar alltså. Dessa måste vi nu införskaffa innan sista etappen av golvläggningen kan påbörjas. Vill VÄLDIGT gärna avsluta det här jobbet. Och när det väl är gjort kommer jag vara sjukt nöjd med mig själv! Förmodligen så nöjd att jag kommer sova i pergolan första veckan bara för att påminnas om hur duktig jag varit ;)

3 tankar kring ”Knappt en tredjedel kvar…

  1. Pingback: Nelly Moser och jag | Livet på solsidan

  2. Pingback: Väggar på gång | Livet på solsidan

  3. Pingback: Fyndat på Blocket | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.