Propellerplan i orange

farglatt-inne-o-ute

Märkligt hur man kan ändra sin smak/stil! I förra huset var allt (nästan) vitt och jag trivdes verkligen med det, men nu känner jag att jag vill ha in mer färg. Så man blir glad lixom! Men den vita basen på väggar den hänger nog med ett tag till. En fondvägg i sovrummet då? Ja, kanske. Det är nog enda stället där jag kan tänka mig smacka upp något annat än vitt.

Orange är en färg som inte funnits i tankarna tidigare, men det är ju en härlig färg! Har köpt några småprylar i orange som är roliga. Kanske lite töntvarning på vindflöjeln Allsång från IKEA i form av ett flygplan, men jag tycker den är cool! Dessutom behövs det inte mycket vind för att den ska ”flyga”…

Och sugproppshängarna, de är kul. Tyvärr ramlar de ner efter typ fem minuter, men det är kul så länge det varar. Haha! Inköpta på Notre Dame i Köpenhamn. En favoritaffär som jag aldrig missar när jag är i Köpenhamn. Men deras hemsida är usel!

Näe, nu får det bli TV4-sport och slutspelshockey.
GO SKELLEFTEÅ GO!