Snart ljus i hallen!

hallen_skjutdrr

1. Skjutdörrspartiet i hallen. Från ELFA.
2. Strömbrytare från Eljo Renova. Inte lika snygga som de ”riktiga” i bakelit, men vem har råd med dem!?!?
3. Det lutade och vitoljade sovrumsgolvet gör sig fint mot det rutiga linoleumgolvet från Forbo i hallen. Golvlist och tröskel saknas ännu.

Tanken var ju att vi skulle skruva ihop köksstommar i helgen. Nu blir det ju sällan som man tänkt sig. Antal hopskruvade stommar i helgen = NOLL! Det blev lixom andra aktiviteter…

Lördag:

  1. Första anhalten var Perstorp för att hämta ett Blocketfynd. Ett styck oanvänt inbyggnadsbadkar och en sprillans ny blandare till superpris. Prisa Blocket!
  2. Andra anhalten var Pingstkyrkans Second Hand i Hässleholm. Har varit här några gånger och alltid gjort fynd. Denna gång blev det en julljustake i röd plåt och en blå keramikvas. 20 kr fick jag punga ut.
  3. Tredje anhalten var Stoby Måleri i Hässleholm. Tänkte inhandla Elfaskenor till hallen för ett presentkort jag har. Tyvärr körde vi fel (TRE gånger) så vi var inte i butiken förrän tio minuter innan de stängde. Nu vet vi var det ligger så nästa gång kanske vi hinner kolla deras utbud också…
  4. Fjärde anhalten var hos sambons goda vänner i Hässleholm. Kaffe, kanelbulle och trevlig pratstund :)
  5. Sista anhalten var huset! Och där träffade vi elektrikern som satte upp brytare och uttag. Trevligt!
  6. Tanken var att vi skulle fixa lite, men jag var ett grinigt blodsockermonster så vi stack hem. Sambon gjorde mat till mig och sen var jag på lite bättre humör.

Söndag:
Städat i huset!