Täck jorden med tidningar

operation-tackning

Jag har sparat gamla dagstidningar för ändamålet ”täcka-kullen” och med facit i hand var det bra att jag började spara för flera månader sedan… Det gick nämligen åt några stycken för att täcka kullen. Men nu är den helt täckt. Ogräset dör förhoppningsvis och till hösten (som närmar sig alldeles för fort) täcker jag hela alltet med planteringsjord och strör ut fröer av ängsblommor. Sen hoppas vi på en vackert blommande kulle nästa år!

Ösregnet kom precis när jag var klar vilket var toppen. Då slapp jag vattna tidningarna. Tänkte att ett rejält ösregn skulle räcka för att tidningarna inte skulle flyga iväg, men icke. Detta var igår och idag hade tidningarna torkat och fladdrade så fint – not! Så idag har jag lagt stenar över hela kullen för att hålla kvar tidningarna. Ser för djävligt ut, men jag försöker tänka ”sommaräng-sommaräng-sommaräng” när jag slår en kik i hörnet där kullen är… Det funkar väl så där!

2 tankar kring ”Täck jorden med tidningar

  1. Pingback: Morgonstund har guld i mund | Livet på solsidan

  2. Pingback: Två är nästan noll | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.