Torrt och fint!

tak_vardagsrum

Häromdagen sa sambon: Om du hade 200.000 att köpa bil för skulle du utan problem kunna lägga 130.000 på krockkuddar, bilbälten och försäkringar. Och en ”kommer-aldrig-att-krocka-garanti”. Resterande pengar skulle du lägga på själva bilen… Och ja, det stämmer nog allt. Vill gärna ha både hängslen och livrem.

Enligt säljaren har det varit en läcka i taket på utbyggnaden, bevis för det gick att se i vardagsrumstaket där det var lite missfärgningar. ”Jodå, allt är fixat, det är hur torrt som helst under” sa säljaren. Men eftersom jag vill ha dubbla garantier och vara RIKTIGT säker var det kanske inte så konstigt att jag bad snickarna öppna innertaket och kolla så att det verkligen var torrt under. Och jo, visst var det ”hur torrt som helst”. Ja, ja, man kan ju aldrig veta. En säljare är ju alltid en säljare och i detta fall av ett hus med friskrivningsklausul… ;)

PS. Det är inte jag som skrivit på väggen, det är Herr Förstasnickare som meddelar Yngre Herr Andrasnickare. Jag skulle ALDRIG särskrivit altandörr. Bara så du vet!