Upp eller ner?

I bloggvärlden känns det ibland som att man förväntas berätta om sin, just det, SOLSIDA. Men idag, kära läsare, låter jag er följa med bakom kulisserna.

Så här totalt olikt ser det ut beroende på om man kikar uppåt eller neråt när man står i vår källartrapp.

kallare-kaos-efter

Om man kikar uppåt: Stilrent, ordnat och snyggt – om jag får säga det själv. Och det får jag ju! :) Här finns vitmålad panel, tygtavla på väggen, lampa i taket (från Hommin) och trendiga (de var iaf trendiga förra året…) plåtbokstäver på väggen!

 

kallare-kaos-fore

Om man kikar neråt är det rena kaoset! Tyckte jag hade koll här för ett halvår sedan, men det var ju inte riktigt sant. De sista månaderna har vi bara lagt grejor rätt ner på närmsta lediga plats – ni ser resultatet *suckar*

Men eftersom energinivån är hyfsat hög så här i början av 2012 tänkte jag faktiskt göra ett röj under helgen. Kanske blir det till tonerna av den här gamla hitlåten.