Gunnebostaket

tackbark
Gunnebostaket. Det är nog (nästan) det fulaste jag vet. Visst. Det är praktiskt. Det är hållbart – för att inte säga nästan underhållsfritt. Men inte är det ett snyggt stängsel inte! Tyvärr har vi denna typ av gallerstängsel runt hela vår tomt. Kul?!

Jag kämpar på för att dölja staketet. Än så länge är det thujahäck, pilstaket och buskar som fått den äran. Framför sträckan, som ligger bakom garaget, på bilden ska det planteras en häck av vitbrokig kornell. Jag har lagt flera lager tidningar direkt på gräsmattan och sen ett tjockt lager av täckbark. När det sen är dags för plantering gräver jag några hål. Trycker ner kornellplantorna och sätter mig i hängstolen (som du ser i förgrunden) och väntar på att Gunnebostaketet ska ”försvinna”. Lätt som en plätt!

Och hoppsan. Det ser ut som att ännu ett pilstaket blivit flätat på Solsidan. Japp! Så är det.

8 tankar kring ”Gunnebostaket

 1. Jessica, grannen

  Börjar bli öm i händerna nu av allt klappande! Sååå himla fint det blir. När jag insåg vilken vy jag såg blev jag grymt impad. Du har inga skämshörn alls nu va? Instagram än?

 2. Camilla Eliasson

  Glömde att ändra din adress så det är en faslig massa jag har missat här ser jag nu.
  Men finfint har du gjort det i sommar!
  Jag tänkte komma med till Bäckaskog, så vi ses då.

  Ha det bäst
  Kram

 3. Åsa

  tycker det låter som en otroligt bra stategi. häckplantering och hängstol. snyggt pilstaket har du gjort också. tummen upp.
  kram åsa

 4. Karin ~ Mina Rum

  Fnissar lite åt ditt kompakta Gunnebo-hat. Själv känner jag mest hat emot att mitt fortfarande ligger som ett plockepinn i garaget och tar plats. Om man skulle få ändan ur och sätta upp det istället…

  Kram!

 5. Skullalundanna

  Jag får nog gå en flätningskurs hos dig. Till nästa år måste jag nog hönssäkra grönsakslandet lite bättre och byta ut bärnäten som fick bli en snabblösning i år. Bärnät är bland det värsta jag vet.

 6. Pingback: Solsidans årskrönika 2013. Juli – december. | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.