Helt slut i rutan

botaniska-tradgarden-krakow

Jag är tröööött. Jättetrött! Dels kom vi hem sent i går kväll efter att ha varit på en långweekend i Krakow (mer om den resan kommer troligen en annan dag). Fast mest för att jag började på mitt nya jobb idag :) Just nu känner jag mig totalt slut – men glad. Nya intryck, nya kontakter, nya system, ny dator, ny mobil, ny kaffemaskin. Ja, du vet.

Bilden är från botaniska trädgården i Krakow. För övrigt inget ställe jag kan rekommendera. Jag vet inte om det var en tillfällighet, men hela stället kändes ovårdat och rörigt.

PS Till er vars bloggar jag brukar kommentera. Jag läser hos er, men kommer nog inte att kommentera så flitigt. Tror det tar mig någon vecka att komma in i ”ekorrhjulet” igen ;)

4 tankar kring ”Helt slut i rutan

 1. Annika

  Spännande med det nya jobbet! Förstår att du känner dig helt slut med alla nya intryck! Varmt lycka till!

  Jag ser fram mot att få läsa om resan till Krakow!

  Ha det gott!
  Annika

 2. Merja

  Skönt att känna sig litet mentalt slut ibland! Då har du fått jobba med hjärnan. Du får vila alla intrycken i trädgården, nu när vi går mot helg igen. Kram Merja

 3. Le petit jardin

  Bilden var ju vacker ärven om det kanske inte var något höjdarställe. Hoppas i övrigt att resan varit skön. Spännande med nytt jobb, snart är du inne i rullorna igen.

  Lavendelgången, vad fint det är, och vilken förvandling – härligt. kan verkligen se det framför mig hur det kommer se ut i slutändan när du har din lavendelgång

  kram Kajsa

Kommentarer är stängda.