Månadsbilder augusti 2014

Snacka om att jag legat av mig vad gäller bloggandet. Inspirationen och lusten att blogga har varit puts väck sista tiden. Av ingen anledning alls egentligen. Många är de gånger jag satt mig vid datorn, men näe. Inge kul. Alls. Jaja, så blir det ibland.

Sambon är den som ”tjatat” på mig.
-Du är aningens sen med dina månadsbilder va?
Japp, det är jag. Men bättre sent än aldrig tänker jag. Och ska vi vara ärliga går det ju faktiskt precis lika bra att publicera månadsbilder i mitten av månaden ;)

Vill också passa på att önska dig en fortsatt fin sommar! För visst är det fortfarande sommar även om det sålts bollkryss (krysantemum) i var och varannan butik i flera veckor. Är inte det lite väl tidigt? För mig signalerar i alla fall de blommorna att hösten är här. På ingång. Ja. Men redan här. Icke.

Samtliga månadsbilder för 2014 hittar du under huvudmenyn OM TRÄDGÅRDEN. Eller så klickar du här för att komma direkt till månadsbilderna.

bakomgaraget-2014-8

Augusti – vy från köksfönstret.

fran-hokarangen-2014-8

Augusti – stengången vid husets långsida

maackia-2014-8

Augusti – vy mot pergolans kortsida

fagelbad-2014-8

Augusti – mitt i trädgården, vid fågelbadet

 

14 tankar kring ”Månadsbilder augusti 2014

 1. AnnaHelena

  Så bra att sambon är på dig med lite tjat så att vi får ett och annat inlägg från dig! ;-)
  Och jodå – det ÄR faktiskt så att sommaren är så gott som slut! För mig är det så när jag börjar jobba igen…Så – hej Bollkryss! :-)

  Kram // AH

 2. Merja

  Så fint du har det i din trädgård. Visst är det roligt med månadsbilder, då man kan gå tillbaka se hur det såg ut. Det är lätt att glömma annars. Jag tror den varma sommaren har gjort att blogglusten försvann litet, man orkar ju inget i värmen. Men nu så, kanske vi är på G igen, eller! Kram Merja

 3. Jennica

  Bra att sambon har tjatat, jag har saknat dig! :) Och jag älskar de här bilderna, sååå fint! Den översta hamnade direkt i min inspirationsmapp!
  Kram!

 4. Anette

  Sköna mnadsbilder och härlig utsikt från köksfönstret. Antar att du får lägga om stenkanterna varje sommar eller…
  Började sommaren så bra med att månadsfota mina rabatter men sen har jag helt kmmit av mig.
  Ha det så gott
  Anette

 5. Millan

  Klart man kan lägga in månadsbilder mitt i månaden, jag hittade inte hit förrän idag och det funkade utmärkt det med.
  Kommer du till Bäckaskog? Tänkte på fjärilsbusken om erbjudandet fortfarande står kvar.
  Ha en bra vecka!
  Kram

 6. LÁrt de Vivre

  Man måste få lov att slippa om man inte har lust. För bloggandet ska ju inte vara en börda av ett måste, tycker jag…man får skriva när lusten faller på. Kul när du skriver och visar dina härliga inspirerande bilder.

  Kram Kajsa

 7. Trädgårdstoken

  Hej hej! Ja, den där blogginspirationen har jag saknat länge, men nu har den kommit tillbaka. Liksom lusten att påta i trädgården. Det går i vågor. Hoppas hösten och den svalare temperaturen gör dig bloggsugen igen!

  /Mia

  P.S. Känner igen problemet med en man som alltid går en bit framför när man är ute och rör på sig tillsammans…

 8. MInagrönatankar

  Nu kryper hösten runt knuten och jag tror att det brukar vara då man sätter sig vid datorn igen. Säkert lika för många. Man har ju, som tur är, pysslat med annat denna underbara sommar! Så frodigt och fint det blivit i din trädgård sedan jag ”hälsade på” sist!!

 9. Ylva

  Vem tappar inte blogglust ibland *ler* jobbigt att blogga från ipad och iphone….nu är datorn back in business….vart trasig så vi får se om min lust kommer tillbaka. Jobbigt när tekniken krånglar. Fint hägn du har runt din odling är det nåt du gjort själv. Vad är det för material och är det svårt?
  Ha en bra trädgårdshelg….
  //Ylva

 10. Stolpåsgård

  Hej igen! Fast du verkar heller inte vara här så mycket nu… Jag (Sussi/gardenhouse) har ju också lagt av mig men tänkte nu börja om fast från gårdsbloggen istället. Väl mött om andan faller på.

  Så fint du fixat vidare i din trädgård och vilken härlig sambo du har som kolla månadsbilderna!

  Kram Sussi på Stolpås

 11. MissStorm

  Jag har också varit frånvarande i bloggvärlden en längre tid. Men nu gör jag comeback. :) Hoppas du också kommer tillbaka igen! Det är en njutning att få se foton från er trädgård och jag får inte nog av den!

Kommentarer är stängda.