Månadsbilder december 2013

December. Det innebär sista gången för månadsbilderna i år. Det här är första året jag visar månadsbilder på bloggen och sist skrev jag att jag tänker köra månadsbilder även nästa år. Från annan vinkel så klart. För även om det händer en del i rabatterna på en säsong så vill ni väl ändå inte se samma vyer igen?

Faktum är att jag under året tagit månadsbilder i trädgården från tolv(!) olika vyer. Och nu, när ett år passerat, har jag finfin dokumentation över hur trädgården förändras under året. Det är många som tar månadsbilder, men om du inte gör det tycker jag du ska testa nästa år. Tycker du det är svårt att komma ihåg att ta bilderna var månad – lägg in en påminnelse i din kalender. Det har jag gjort.

1-tradack-kok-2013-12

2-fram-3dje-stenen-2013-12

3-njuren-2013-12

Samtliga månadsbilder för 2013 hittar du här.

9 tankar kring ”Månadsbilder december 2013

 1. AnnaHelena

  Jag tittade igenom alla dina månadsbilder, och det blir ju jätteintressant när man ser dem efter varandra på det där sättet! Man kanske skulle köra månadsbilder nästa år? Ja, varför inte!

  Kram // AH

 2. Millan

  Det är kul med månadsbild, hade det för nåt år sedan kanske är tid att börja igen.
  Får fundera var det kan tänkas förändras mest under nästa år.
  Ha det gott!
  Kram

 3. Ulrika

  Visst är det kul att se hur trädgården förändras! Månadsbiler är kul, vill gärna se dem hos dig nästa år också!
  Ulrika

 4. Fröken Grön

  Intämmer i månadsbildernas lovsångskör, – sååå roligt att se!
  Varje gång jag ser bilder från din trädgård blir jag så jäkla imponerad över hur välorganiserat allt är och vilka härligt kreativa lösningar du har kommit fram till. Kan man få gå kurs hos dig till våren?
  Decemberkram från Solhäll! (Där löven fortfarande inte är uppkrattade och där halvruttna äpplen ligger över gräsmattan…)
  /Anna-Karin

 5. Annika

  Så fiffigt med månadsbilder! Det är jättekul att se hur naturen ändras under ett år i din trädgård. Jag har nog lite dålig fantasi, för när det är vinter så kan jag inte föreställa mig sommar och vice versa. Bra då med månadsbilder, kanske något för mig nästa år?
  Må bra!
  Annika

 6. Le petit jardin

  Supersmart!! Det måste jag ta till mig, så jag dokumenterar kolonin i allafall de månaer som betyder mest för oss….

  Att smygstarta med advent gjorde jag en vecka för tidigt, bara för att få glöggmyset hemma.

  Kram Kajsa

Kommentarer är stängda.