Månadsbilder mars 2014

Tur att det var snö på förra månadens bilder för annars kan man lätt tro att jag använt samma bilder för alla tre månaderna. Med andra ord. Månadsbilderna för januari och mars ser i princip likadana ut! Den enda skillnaden är väl att det syns en och annan vårlök på dessa bilder. Men annars? Näe! Nu kan det bara bli bättre :)

Samtliga månadsbilder för 2014 hittar du under huvudmenyn OM TRÄDGÅRDEN. Eller så klickar du här för att komma direkt till månadsbilderna.

bakomgaraget-2014-3---felbi

Mars – vy från köksfönstret. Fast det är ljug (eftersom jag glömde ta den bilden tidigare idag – när det var ljust ute). Det här är taget nedanför köksfönstret. Nästan ;)

fran-hokarangen-2014-3

Mars – stengången vid husets långsida

maackia-2014-3

Mars – vy mot pergolans kortsida

fagelbad-2014-3

Mars – mitt i trädgården, vid fågelbadet

 

9 tankar kring ”Månadsbilder mars 2014

 1. Lantloppan

  Ja det händer inte så mycket dom här tråkmånaderna… Men jag är ändå fascinerad övar att din trädgård ser så prydlig ut! Jag vill också ha det så nån gång :-) Kram
  /Liv

 2. Marina

  Här skulle jag kunna sammanfatta med blött och grått. Hur kan det vara så många grå dagar under ett antal månader? Helt otroligt!
  Jorden är så blöt att det inte går att jobba i den ännu.
  Hur som helst så ser det fint ut hos dig. Gråväder eller ej.

  Kram

  1. Livet på Solsidan Inläggsförfattare

   Ja, det blir platåskor med en sula av lera. Typ. Men några dagar med varmare väder (och sol) kommer göra susen. Snart är det sandalväder ;)

   Kram Tamara

 3. Ulrika

  Men visst är det tråkigt att trädgården ser likadan ut (grå och trist) under så många av årets månader. Jag slogs av det när jag för ett tag sedan tittade igenom mina månadsbilder från förra året. Något måste det gå att göra åt det…
  Du har en superfin trädgård, spännande att se förändringen sen jag var och hälsade på!
  Kram Ulrika

  1. Livet på Solsidan Inläggsförfattare

   Tack så mycket!
   Har funderat på samma sak. Måste få ner mer vårlökar och vintergröna buskar. Buxbom och järnek har jag på tillväxt – fast de tar ju några år på sig…

   Kram Tamara

 4. Carina

  Hej Tamara!
  Nu har jag äntligen kommit hem och vad får jag då se när jag gör det? Jo, snödroppar, överallt! Så härligt, så jag håller med dig, nu kan det bara bli bättre….

 5. Le petit jardin

  Det är skönt med snödropparna som piggar upp, för annars ser det mest likadant ut…möjligtvis ogräset som huserar lite för friskt just nu

  kram Kajsa

  1. Livet på Solsidan Inläggsförfattare

   Jag vill ha fler snödroppar! Det där j-a ogräset kommer ju upp snabbare än man hinner blinka. Faktiskt har jag redan rensat en vända. Det brukar man ha igen senare på säsongen.

   Kram Tamara

Kommentarer är stängda.