Månadsbilder november 2013

Ny månad, nya månadsbilder. Man kan nästan tro att jag manuellt lagt på ett grådisigt filter på bilderna, men icke. Det grådisiga sköter naturen om helt på egen hand.

Nästa gång blir det sista gången med månadsbilder. I alla fall med de här vyerna. Återstår nu att hitta en eller två nya vyer. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker det är kul att se hur trädgården förändras under året. Visserligen ser jag förändringarna på plats också, men man glömmer fort ;)

Hoppas du får en fin vecka. Det tänker jag ha!

1-tradack-kok-2013-11

2-fram-3dje-stenen-2013-11

3-njuren-2013-11

Samtliga månadsbilder hittar du här.

5 tankar kring ”Månadsbilder november 2013

 1. Ulrika

  Riktiga höstbilder. Men, vad mycket grönt du fortfarande har i din trädgård. Tycker att allt bara är brunt här…
  Ulrika

 2. Karin ~ Mina Rum

  Nu blev jag påmind om att det är dags för nya månadsbilder. Jag vet ju att det är ny månad, men det hade liksom försvunnit från min hjärna ändå. Jag ska ju dessutom byta vy. Har redan bestämt till vilken.

  Kram!

 3. Tittis trädgård

  Visst är det roligt att se hur trädgården förändras efter årstidernas gång. Jag kikade på alla dina månadsbilder och du har verkligen fått till en snygg struktur i din trädgård. Gillade också de två stora stenbumlingarna, de var riktigt häftiga!/ Kram Titti

 4. Lotta 8`)

  Det är roligt med månadsbilder/månadsvy i trädgården, att följa ett helt år och alla årstider. En fördel med höstbilder är att man ser ”designen”, eller trädgårdens utformning som gångar, rabatters former, höjd som pergola, staket eller rostorn. Fint är det också att när snön sedan kommer (om det blir snö i vinter) kunna urskilja formerna, det gör trådgården lite roligare under vinter. Nu är det snart dags för lite ljusslingor! Idag la jag en ljusslinga i en damejeanne som står i rabatten, trevligt med lite ljus i tillvaron :)

  Ha en bra vecka ♥

 5. Marina

  Visst är det kul att följa en vy sådär under ett år. Jag gjorde det själv för något år sedan.
  Grått är det verkligen nu i dagarna. Inte mycket att klaga över egentligen. Vi har ju haft en underbart fin höst.

  Kramar

Kommentarer är stängda.