Nyfiken i en strut

syren

Är syrenen på framsidan på väg att vika hädan? När jag hämtade tidningen i morse tyckte jag nämligen att den lutade mer än tidigare och när jag ruckade på den gav den med sig (eller vad man nu säger). Inte bra alls – antar jag. Vad gör man? Stöttar upp det och håller tummarna? Funderar på om det kan vara röta, men mitt otränade ögat kan inte se något som verkar konstigt. Hur ser man sånt? Tacksam för tips!

Lika gott åt den där fula syrenen kanske du tycker.

Men när vi köpte huset drog vi bl.a. nya vattenledningar, dränerade och isolerade källaren och i samband med det tog vi bort allt på framsidan. Förutom den lutande syrenen som jag ville behålla. Jag tycker den är operfekt charmig och har vacker blomning. Den är, i mina ögon, absolut inte ful.

På bilden ser du att den varit betydligt större och det är ingen överdrift att säga att den är mycket hårt beskuren. Typ ”klippt rätt av”. En granne berättade att den gamle mannen som bodde här tidigare helt frankt sågade av syrenen en dag. Nyfiken som han var skymde syrenen nämligen ”utsikten” från sovrumsfönstret. Ja, vi är ju alla olika :)

2 tankar kring ”Nyfiken i en strut

  1. Pingback: Blommig fredag – Årets höjdpunkt! | Livet på solsidan

  2. Pingback: Svamptider | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.