Söka bygglov

Hoppas, hoppas att vi får byggritningarna idag! Blev lovade dem förra veckan men hon som ritar hade missat lägga dem i posten. Lite trist, men det är sånt som händer. Vill få iväg ritningarna till byggnadsnämnde så att vi kan söka bygglov för takomläggningen. Omläggningen i sig kräver inget bygglov men eftersom vi ska bygga sadeltak på utbyggnaden (där är platt papptak nu) krävs bygglov. Fint kommer det att bli. Troligen rätt dyrt också ;)

Ska också ägna lite tid åt att skissa upp vad som behövs göras i respektive rum. Har påbörjat både skissadet och rumsbeskrivningen (lista på vilka material/artiklar som ska vara i respektive rum) av alla rum. Det är lite pyssel med det, tar tid men är himla kul! Sen är det ju så – ju bättre underlag vi kan lämna, desto snabbare kan hantverkarna jobba på.

Har precis lagt ut en annons på Blocket igen. Ska försöka bli av med trägolvet som ligger i gillestugan i källaren. Det är ju torr och prima ved. Får se om någon nappar. Att det är gratis brukar ju locka en del…