Tänket är klart

Vi har haft planer på att bl.a. flytta källartrappan till allrummet för att få mer plats i hallen och köket. Men igår kom en hantverkare för att kolla lite och det visade sig att han och hans familj bor i ett exakt likadant hus och han gav mig många goda förslag och idéer. Bl.a. tyckte han inte att vi skulle flytta trappan. Det skulle bli asdyrt… Förslagen han gav fick mig att fundera ännu ett varv och idag har jag ägnat några timmar åt att bara gå runt i huset och se nuvarande planlösning med andra ögon. Och det funkade! Känner mig nöjd med vad jag kom fram till. Återstår nu ”bara” att övertala sambon om att mitt förslag verkligen är det allra bästa…

Hade också besök från Anticimex idag eftersom en besiktning ingår i Villaförsäkringen. Blev glatt överraskad efersom besiktningsmannen inte hittade någon fukt på vinden/taket. Källarens fukthalt var också ok och den kommer ju bli ännu bättre efter dräneringen. Yippie!

Morgondagen: Då får vi pris på dräneringsarbetet. Spännande!