Trädgårdsbloggaren på Näsby. Det är jag det!

kb-bild1

Det är inte var dag (tack och lov) man ser sig själv i tidningen, men idag var en sådan dag. I Kristianstadsbladets bilaga Hus & Hem finns idag ett reportage om mig och mitt bloggande. Rubriken är satt till ”Kreativitet som frodas”. Ja, så är det nog. Min kreativitet får fritt spelrum i trädgården.

 

kb-bild3

Och även om jag inte känner mig helt bekväm med att exponeras så tycker jag att Åsa Carlsson som skrivit texten och Annica Jönsson som fotograferat lyckats fånga både mig och trädgården bra. Tyvärr blev det fel bloggadress (livetisolen.se) i artikeln, men det är inte så mycket att göra åt det.

 

kb-bild2

Fotografen hade ingen lätt uppgift. För hur frodig och grön är en trädgård i början av mars på en skala. Ett? Det enda som gav färg var mina välanvända, och ett halvt nummer för små träskor. I artikeln nämns min förkärlek för runda former och att det syns i de många runda stenarna och halvrunda rabatterna. Som du ser syns det även på träskorna. Prickiga såklart!

På sidan bredvid artikeln om mig syns Kristianstadbon Ing-Marie ”Inka” Johansson ge 10 trädgårdstips inför säsongstarten. ”Inka” var en av deltagarna i SVT:s Trädgårdskampen. Lite jag mötte Lassie över det va? 

13 tankar kring ”Trädgårdsbloggaren på Näsby. Det är jag det!

 1. Sanna

  Vad kul!
  Tack för igår, jättekul att ses! Och nu kan jag ju skryta med att jag lunchade med en kändis :).

 2. Helena

  Roligt roligt :) Jag skulle vilja läsa hela artikeln, men lyckas inte hitta den på ”Bladets” hemsida.
  Kan du scanna och maila? solkram till dig!

 3. Le petit jardin

  Gud vad häftigt att få vara med i ett repotage och vad roligt att du som helt okunnung tog över passionen för trädgård från den förra ägaren. Halvrund och runda former är ju faktsitk sköna och ger en flow i trädgården. Jag kan tycka de flest stilar är snygga i trädgårdar, men jag shjälv personligen tycker om lite olika rum och inte för strikt trädgård.

  Var iväg på Hornbach på lunchen för att spana in lite till trädgården, kanta in köksträdgården för att fylla gångarna med flis, står nära till att göra på listan.

  Kram Kajsa

 4. Milo

  Härligt Tamara!!! Bara helt rätt å du gör så fint och skriver om det så bra!
  Eftersom att jag känner dig å du nu är en kändis så är det väl oxå att räkna som en ….Lassie

 5. Fröken Grön

  Och jag får kändispoäng som känner dig!
  Vilket härligt reportage! De kan ju alltid göra ett uppföljande reportage när det börjar grönska lite mer.
  Nu tar vi helg. Måtte helgen bjuda på bättre trädgårdsväder än det vi hade igår här i ”Glesbygd”…
  Må så gott!
  /Anna-Karin

 6. Ellinor

  Så kul att få ett ansikte. Hej, hej! :-)
  Ska bli spännande att se trädgården när det börjar grönska.
  Ha en fin kväll!

 7. Marina

  Jag läste om dig! Ha, henne känner ju jag ville jag säga till någon men där fanns ingen att säga till. Bara jag som åt frukost just då ;).

  Härligt reportage!

  Kram

Kommentarer är stängda.