Bzzz… Dygnet runt.

mygga2

Var kommer alla mygg ifrån? Visserligen är jag uppvuxen i Norrland och van vid att det är mycket mygg, men 2014 måste vara ett rekordår. De är ju överallt! Hela tiden. Dygnet runt. I sol. I skugga. Bzzzz…

Eller? Har inte du märkt av myggen i år?

Tidigare år har myggen kommit flygandes med sitt bzzzz-ljud framåt kvällen som en signal på att det är dags att gå in. Jag är nämligen en av dem som myggen älskar att sticka och mina myggbett blir enorma (kanske överdriver jag liiite). Men i år är myggen i rörelse oavsett väderlek och tid på dygnet så det blir en aning jobbigt. Just nu är jag kraftigt beroende av MyggA roll-on.

Googlade på om det faktiskt är rekordår för mygg, men hittade ingen info om det. Däremot kunde jag läsa att det myggen gillar allra bäst är gamla sura sockor och svett. Hm…

2 tankar kring ”Bzzz… Dygnet runt.

  1. Marina

    Jo, det finns gott om mygg även här kan jag lova. Vi har ju visserligen damm så det blir ju inte färre pga det.

    Kram

Kommentarer är stängda.