Snart soffhäng i skön sammet!

kuddar

Soffkuddarna har förpassats till den gamla rottingfåtöljen. För vi har ingen soffa i vardagsrummet längre. Meeen så trist tänker du. Nja, inte så värst tänker jag. För i eftermiddag kommer värsta fyndet som gjordes på IKEA i Älmhult häromdagen!

 

iikeasthlm20131

Bild från Design World

Nämligen en sån här! Soffan STOCKHOLM i det gröna sammetstyget Sandbacka. Vi har varit i behov av ny soffa länge och just den här 3-sitssoffan har jag spanat in otaliga gånger. Jag tokgillar den! Förutom att den är superskön känns den både retro och klassisk i stilen. Det gröna sammetstyget är praktiskt, lättskött och blir bara snyggare med åren. Det jag tvekat för är färgen. Grön. Eller så här. Färgen är hur cool som helst, men om den passar till resten av vår inredning är jag mer tveksam till,

Min tvekan var dock som bortblåst när jag kom till IKEAs fyndavdelning. En felbeställning. För halva priset. I originalförpackning. Aldrig upp-packad. Det var ju bara att slå till. Eller hur? Färgmatchning med kuddar och matta får jag nog jobba lite med, men det ordnar sig säkert.

Och jag som bara skulle köpa tvättstället Ånn till badrummet i källaren…

11 tankar kring ”Snart soffhäng i skön sammet!

 1. Helena

  SÅÅÅÅ HIIIIIMmmmllla Kul ! Grattis, den är min favoritsoffa också. Så jag har beslutat mig – jag flyttar hem till er (hihi)

  Och den passar ju ”sambon” på många sätt!

  1. Livet på Solsidan Inläggsförfattare

   Visst är det hipp-hipp-hurra! Du är så välkommen :) Jag kan dessutom behöva hjälp med att möblera om vardagsrummet. Nu kommer vi ju få en fin soffa att visa upp ;)

 2. Helén Björkgren

  Härligt. Helt underbar soffa och urläcker färg. Vilken tur du har vi hittar aldrig något i fyndhörnan.
  Kram
  /Helén

 3. Fröken Grön

  Johooo! Äntligen en till som har fattat att grönt is da shit!
  Jäklar, vilken läcker soffa! Dör av längtan efter bilder när den kommer på plats.
  Och att den inte passar in med resten av inredningen är ju en världslig sak, hihi!

  Må så gott! Kram!
  /Anna-Karin

 4. Le petit jardin

  Roligt med lite nytt i hemmet…och den där med jag skulle ju bara ha på IKEA, funkar aldrig. Mystiskt sätt de har fått en att bli köpsugen varje gång man är där. Ska nog själv dit och husera snart, då får vi se hur mycket mer än ska bara ha som hamnar med i kundvagnen

  Kram Kajsa

 5. MissStorm

  Såååå himla snygg med det gröna tyget! Du har både tur och mod (som inte fegar med t.ex. en grå soffa) *Står upp o applåderar*
  Kram

 6. Lantloppan

  Jag håller med om att den färgen var hur cool som helst! Jag vill gärna se liiite mer av den färgen utomhus också… Hoppas allt är bra med dig, kram!
  /Liv

 7. Pingback: Tavelvägg för att dölja TV:n | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.