Ta i trä!

kallare-fix-badrum-2

Man kan ju undra varför jag ser så glad ut? För inte ser källarmiljön jag tillbringade helgen i speciellt uppmuntrande ut. Rummet jag står i är det som (förhoppningsvis) ska bli vårt andra badrum och som du ser finns det en del arbete att göra. Men faktum är att det sett ännu värre ut. Det kan du se här och här.

kallare-fix-badrum

Här finlirar H med figursågen!

Glädjen över att tillbringa helgen i källaren var mycket kompis H:s förtjänst. Hon var nämligen här hela helgen och hjälpte till. Vi gör ofta så. Hjälps åt med olika hemmaprojekt. Det är ett toppenbra sätt att träffas på. Mycket snack OCH mycket verkstad på en och samma gång :) Tack H för all hjälp!

kallare-prototyp

Vi roade oss också med att leka produktdesigners och gjorde ”prototyper” på väggkrokar i trä. Det gick väl som det ofta gör när man saknar rätt verktyg. Så där.

Nåja. Det gör inget alls för igår fick jag mejl om att jag fått en plats på kvällskursen i träslöjd som arrangeras av Folkuniversitetet. Bra va? Nu kommer jag kunna ta prototyperna till färdig produkt. Kul!

11 tankar kring ”Ta i trä!

 1. Helena

  Hejsan du min vän!
  Har du gjort något med bilderna?
  Det är lika fin lyster i dom som alla andra bilder du har på bloggen.
  Men det blev fint med din turkosblå tröja mot ljusblå vägg och blå fönsterkarm.
  Lycka till på kvällskursen! Ser fram emot rapport.
  Kul-Kram!
  Helena

  1. Livet på Solsidan Inläggsförfattare

   Bilderna brukar jag bättre i PS eftersom jag inte är någon fena på kameran. Jag klickar ju oftast utan att tänka på inställningar. Funderar ofta på att jag borde lära mig mer om kameran så jag slipper hålla på i PS. Å andra sidan lär jag mig PS bättre och bättre ;)
   Kram Tamara

 2. Annika

  Det låter helt suveränt med ett extra badrum. Vi har bara ett, och det går ju bra när vi bara är två här hemma. Lite mer besvärligt när man har övernattande gäster!

  Det där med träslöjdskurs lät ju spännande! Tänk vad fina saker du kommer att kunna göra!
  Kram Annika

 3. Marina

  Du är så himla händig! Kul att du fått plats på kursen för då kommer du bli en superhändig stjärna tror jag ;).

  Kram

  1. Livet på Solsidan Inläggsförfattare

   Så händig är jag nog inte. Jag låtsas mest! Men tack ändå :)
   Skulle gärna vara lika händig som mannen din. Fast då måste jag nog öva, öva och öva!
   Kram Tamara

 4. Karin ~ Mina Rum

  Kul att kunna ha ett sånt hantverkssamarbete.

  Jag tyckte också att trädgårdsprogrammet var helt okej. Håller med om att deras kunskaper var förvånansvärt bristfälliga. Men det är säkert stressen och nerverna som gör sig påminda.

  Kram!

 5. Pingback: Rör inte mitt tak! | Livet på solsidan

Kommentarer är stängda.